drivabolagistugan

Är du redo att registrera bolag?

2018-07-02

Kanske är din dröm att driva ett eget företag från stugan. Det finns många verksamheter som inte kräver kontor eller verkstad. Med internet så kan du stanna i stugan och tjäna pengar hemifrån. Men är du redo att registrera bolag? Det här är en viktig fråga som du måste ha svar på. Här är saker som du ska ha koll på innan du startar ditt bolag på riktigt.

Registrera bolag med en affärsplan

Innan du vänder dig till Bolagsverket eller en bolagsservice som säljer lagerbolag så måste du ha en plan för din verksamhet. En plan ska omfatta alla aspekter och den bör synas av en person som förstår sig på affärsplaner. Det är ett misstag att registrera bolag och tänka att det kommer att ordna sig. Om du inte har en plan och vet hur du ska tjäna pengar på din verksamhet så kan det bli tufft.

Allting finns online

En stor fördel är att du inte behöver lämna stugan för att skriva affärsplan och registrera bolag. Du finner all information som du behöver online. Ta dig tid till att läsa på så att du vet vad du gör. Ett alternativ är att kontakta en bolagsservice som kan ge dig mer information. Då kan du också få hjälp med att köpa ett lagerbolag som är redo att användas och som har registrerats på rätt sätt med Bolagsverket.


Etiketter:
Sidor:
0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 371-319 00
www.0371.se