salja foretag online

Du kan sälja ab från din sommarstuga!

2019-05-11

Snart är det semester och då uppstår helt nya krav. I varje fall då du lever ett liv som inkluderar andra människor som tycker att sommaren är till för att umgås lite mer. Kanske blir det dags för att leva sommarliv i sommarstugan med vänner och släkt. Men du är ju mitt uppe i avvecklingen av ditt bolag! Du kan vara lugn. Det går alldeles utmärkt att sälja ab från sommarstugan.

Sälja ab online

Om ditt aktiebolag just nu bara existerar som pengar och papper så kan du ta semester. Du måste inte finnas på plats därhemma för att kunna sälja ab. Du kan nämligen göra detta via din dator i sommarstugan. Seriösa bolagstjänster står redo att köpa aktiebolag för att avveckla det.

Du kan alltså ligga i solstolen och se fram emot att bli klar med aktiebolaget som du vill sälja för snabbavveckling. Men det finns några saker som du ska tänka på för att verkligen kunna känna lugn och ro då du tar semester.

En snabbavveckling tar sin tid

Då du säljer ab för avveckling så blir du av med uppgifter som att sköta kommunikationen med Bolagsverket. Det är ju perfekt då du vill ägna familjen din fulla uppmärksamhet i sommarstugan. Men det betyder inte att du är helt fri från ansvar.

Om du skulle sälja aktiebolaget till ett oseriöst bolag som inte sköter sig så kommer det tillbaka till dig om några månaders tid. Med tanke på detta så måste du välja en tjänst som är känd för att vara seriös. Då kan du lita på att du verkligen kan släppa ditt bolag.

Börja med att kontakta en bra bolagsservice innan det blir semester. Se till att du vet precis vad de kommer att behöva innan du åker iväg. Förbered allting och ta sedan med dig din mobiltelefon och kanske dator till sommarstugan. Nu kan du hålla kontakten från solstolen!


Etiketter:
Sidor:
0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 371-319 00
www.0371.se