hyra stuga

Vad kan du göra med stugan efter snabbavveckling?

2020-04-14

Företaget har lagts ner och snabbavvecklingen är genomförd. Nu kan stugan användas till nya saker, men vad? Ibland kan det vara svårt att se hur något som var så självklart i en viss roll i den tidigare verksamheten nu kan användas på nytt sätt. Vi blir lätt hemmablinda. För att komma på nya vägar kan det krävas nya glasögon.

Snabbavvecklingen blev slutet på verksamheten

Om stugan fram tills att företaget avvecklades med snabbavveckling användes som en aktiv del i verksamheten kanske den fortfarande passar mycket bra för detta. Du äger den nu privat men har kanske inte ett stort behov av att övernatta i den vid flera tillfällen.

Om det är så att snabbavvecklingen också blev slutet på en karriär med stuguthyrning kanske det heller inte finns något intresse av att syssla mer med kommersiell verksamhet i stugan. Men det betyder ju inte att andra inte kan få ta del av den mysiga atmosfären.

Skäm bort familj och vänner

En stuga som är inredd för övernattningar kan ge många glädje. Du kanske inte kommer att använda den mer än någon gång per år. Men beakta hur familj och vänner kan ha glädje av att få använda stugan för helger och semesterveckor.

Att kunna hjälpa personer som du tycker om med en mysig bostad är något som även ger dig en massa energi och glädje. Bara det att du vet att den där stugan inte står tom när verksamheten är nedlagd kan kännas fint. Det försvarar att du fortsatt har lite kostnader för den.

Flytta till stugan

Om stugan som tidigare hyrdes ut via ditt bolag som nu är nedlagt med snabbavveckling är fullt bebolig kanske du borde flytta till den. Livet i staden har mist sin charm och du behöver inte längre bo så stort. Ta chansen att flytta till stugan som fortfarande är din.

Kanske blir det en helt ny tillvaro där du börjar ta hand om behov på nya sätt. Du kan installera solceller på taket och hitta intressanta vägar till självförsörjning. Odlingen utanför stugan får växa och livet får en helt ny karaktär som ger så mycket hälsa och inspiration.

Sälj stugan!

Det kan ju också vara så att du till sist kommer fram till att den där stugan helt enkelt ska säljas. Om du inte använder den och heller inte har familj som ser charmen med det lilla huset mitt i skogen kan det vara dags för försäljning.

Det finns alltid någon köpare som tycker att just din stuga är det finaste som finns. Se till att annonsera i rätt forum och se hur mycket du kan få för det lilla huset. Men pengarna kan du göra något annat. Något som passar dig och din familj bäst. En resa söderut kanske…


Etiketter:
Sidor:  Stugor
0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 371-319 00
www.0371.se