bra galgar i sommarstugan

Nya galgar till semesterbostaden

2018-11-13

I stugan så finns det kanske flera garderober och då du vill hänga upp kläder så kommer du att behöva bra galgar. En del väljer att ta med enklare plastgalgar eller reklamgalgar som finns hemma. Men det kan faktiskt vara klokt att investera i lite bättre garderobsförvaring även i sommarhuset. En del kläder kommer ju att hänga kvar året om och då är det inte så dumt om de hänger på bästa möjliga vis.

Investera i bra galgar

Om du har tagit med en steamer till stugan så har du kanske redan tänkt på att galgarna som du har på landet också måste vara bra. Det är inte så dumt att lägga lite krut på bättre galgar. Material kan få betydelse. Om du ska hänga upp en kavaj så hänger den ofta bättre på en trägalge med gott stöd för axlar. Det finns också plastgalgar som kan ge detta stöd.

Fördelen med din sommargarderob är att den antagligen inte är lika tung och stor som din vintergarderob. Det betyder att du kommer att ha mer plats och inte behöver lika många galgar. Välj ut rätt sort för skjortor och se till att ha modeller som är till för kjolar och byxor om det behövs.

Kan man inte bara vika?

Det finns kläder som du absolut kan vika. Det kan ses som onödigt att hänga upp en t-shirt på galge. Den kan lika gärna vikas och läggas på garderobens hyll-plan. Men tänk på att du bör veta hur man viker på rätt sätt för att kläderna ska förbli snygga. Du vill ju ha snygga kläder även under semestern.

Om du inte kan vika på rätt sätt så kan det vara klokt att hänga samtliga kläder. Då blir det också lättare att hitta rätt plagg då du behöver dem. Det här kommer givetvis påverkas av din garderobs utformning. Men det är ju inte bara i garderoben som du kommer att behöva galgar.

Ytterkläder i stugan

Var hänger du jackan då du kommer in i stugan? Kanske finns det en klädbock alldeles vid dörren. Det kan fungera bra men galgar är bättre val då du vill att dina ytterkläder ska behålla formen. Då det regnar en dag så är det ju inte så dumt att hänga jackan eller rocken på en galge. Där kommer den att torka utan att mista formen.

Galgen kan du hänga på klädbocken eller på krokar som finns på väggen. Då denna galge kommer att synas så är det inte så dumt om den är fin att se på. Det finns vackra trägalgar som passar perfekt för ytterkläder i sommarbostaden. Beställa dem online eller besök en butik som fokuserar på den här typen av inredning för hus och hem.


Etiketter:
Sidor:  Sommarstuga
0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 371-319 00
www.0371.se